Koha reale
Valuta Crypto
Çmimet

Blej dhe shitet Bitcoins dhe Cryptocurrencies tjera për fitim!
Roboti ynë i verifikuar e bën këtë për ju me saktësi dhe Automatikisht!

Verifikuar Crypto Robot Auto Trades Cryptocurrencies të tilla si Bitcoin, Litecoin, Ethereum dhe Altcoins tjera Profitably.

Mënyra më e mirë për të investuar në Bitcoin dhe kriptocurina të tjera!


Asnjë njohuri teknike nuk kërkohet. Shumë miq fillestar!

Posedoni një llogari? Hyr këtu

Përfitimet e Përdorimit të Kriptimit të Verifikuar të Robotit

Platformë Intuitive Crypto-tregtare
Tregtia mesatare fiton përqindjen e 86.53%!
Verifikimi i shpejtë i ID
Mbështetje fantastike
Brokerat me reputacion
Rezultatet e Verifikuara dhe Transparente

Rezultatet e Verifikuara

 • Anna

  Fitimi total deri tani fitim

  + $ 5364

  Monedhë tregtohen Bitcoin
  Të gjitha koha ROI 70%
  Win Rate 76%
 • Ryan

  Fitimi total humbje deri tani

  - $ 548

  Monedhë tregtohen Monero
  Të gjitha koha ROI -289%
  Win Rate -48%
 • Lyla

  Fitimi total deri tani fitim

  + $ 10088

  Monedhë tregtohen Ethereum
  Të gjitha koha ROI 83%
  Win Rate 92%
 • Cristian

  Fitimi total deri tani fitim

  + $ 7808

  Monedhë tregtohen Gurgullimë
  Të gjitha koha ROI 83%
  Win Rate 84%
 • Nunez

  Fitimi total deri tani fitim

  + $ 5331

  Monedhë tregtohen Ethereum
  Të gjitha koha ROI 699%
  Win Rate 86%
 • Owens

  Fitimi total humbje deri tani

  - $ 459

  Monedhë tregtohen Monero
  Të gjitha koha ROI -145%
  Win Rate -24%
 • Mariah

  Fitimi total deri tani fitim

  + $ 20384

  Monedhë tregtohen Litecoin
  Të gjitha koha ROI 75%
  Win Rate 83%
 • Sheevi Y

  Fitimi total deri tani fitim

  + $ 18165

  Monedhë tregtohen Litecoin
  Të gjitha koha ROI 94%
  Win Rate 96%
 • Salas

  Fitimi total deri tani fitim

  + $ 14017

  Monedhë tregtohen Litecoin
  Të gjitha koha ROI 456%
  Win Rate 97%
 • Vinson

  Fitimi total deri tani fitim

  + $ 10150

  Monedhë tregtohen Ethereum
  Të gjitha koha ROI 782%
  Win Rate 82%

How It Works

Verifikuar Crypto Robot është një software auto tregtare 100%
për bitcoin dhe kriptocurina të tjera

Është një mënyrë e shkëlqyer për të fituar para, veçanërisht për ata që nuk dinë të spekulojnë për çmimin e kriptocurenit.

Si funksionon kjo gjë?

Këtu janë detajet që shpjegojnë se si VerifiedRobot mund t'ju ndihmojë të bëheni tregtar fitimprurës.

Vetëm regjistrohuni falas dhe financoni llogarinë tuaj të drejtpërdrejtë tregtare me brokerin tonë të rekomanduar që do t'ju caktohet.

VerifiedRobot është projektuar për të zbuluar kur çmimi i një kripto-palë po lëviz fuqimisht në të dyja drejtimet. Kur çmimi po rritet, robot do të blejë tregun në emrin tuaj. Po njësoj, kur çmimi është në rënie, ajo do të shesë tregun për ju. Të gjitha varen nga mënyra se si përdoren parametrat në bot.

Softueri është i pajisur me një algoritëm të posaçëm i cili i bën tregëtimet e tij të sakta dhe të sakta. Ju nuk keni për të guess drejtimin e ardhshëm të çmimit si robot do të bëjë këtë për ju automatikisht.

Kripto-potencialet janë të pakufishme!

 • Bitcoin

  Aktualisht tregtare në $ 13,200. Nëse do të kishit investuar $ 5k në bitcoin 4 vite më parë, do të ishit një milioner

 • Ethereum

  Aktualisht tregtare në $ 690. Një investim $ 1000 në qershor 2015 do të kishte bërë më shumë se $ 500,000.

 • Gurgullimë

  Me një kapak të tregut prej $ 10.5 miliardë, XRP është vendosur të bëhet Ethereum i ardhshëm. Mos humbisni.

 • Litecoin

  Çmimi i litecoin është dyfishuar gjatë vitit të kaluar. Investoni tani për një kthim të madh brenda muajit 12.

 • Monero

  Monedha e re në bllok - një investim $ 250 në fillim të vitit do të kishte bërë $ 4,000!

Përdoruesit më të mirë 10 Për tetor 2019

Tregtimet e fundit

 • $ 68.00

  BTC / USD

  2019-10 17- 03: 10

 • $ 30.00

  BTC / GBP

  2019-10 17- 03: 10

 • $ 35.00

  BTC / EUR

  2019-10 17- 03: 10

 • $ 47.00

  BTC / JPY

  2019-10 17- 03: 10

 • $ 87.00

  ETH / USD

  2019-10 17- 03: 10

 • $ -25.00

  ETH / GBP

  2019-10 17- 03: 10

 • $ 63.00

  ETH / EUR

  2019-10 17- 03: 10

 • $ 47.00

  ETH / JPY

  2019-10 17- 03: 10

 • $ 81.00

  XRP / USD

  2019-10 17- 03: 10

 • $ 22.00

  XRP / GBP

  2019-10 17- 03: 10

 • $ 100.00

  XRP / EUR

  2019-10 17- 03: 10

 • $ -11.00

  XRP / JPY

  2019-10 17- 03: 10

 • $ 10.00

  LTC / USD

  2019-10 17- 03: 10

 • $ 7.00

  LTC / GBP

  2019-10 17- 03: 10

 • $ 36.00

  LTC / EUR

  2019-10 17- 03: 10

 • $ 83.00

  LTC / JPY

  2019-10 17- 03: 10

 • $ 68.00

  XMR / USD

  2019-10 17- 03: 10

 • $ -39.00

  XMR / GBP

  2019-10 17- 03: 10

 • $ 41.00

  XMR / EUR

  2019-10 17- 03: 10

 • $ 14.00

  XMR / JPY

  2019-10 17- 03: 10

 • $ 38.00

  KZZ / USD

  2019-10 17- 03: 10

 • $ 32.00

  KZZ / GBP

  2019-10 17- 03: 10

 • $ 91.00

  KZZ / EUR

  2019-10 17- 03: 10

 • $ 80.00

  KZZ / JPY

  2019-10 17- 03: 10

 • $ 88.00

  DASH / USD

  2019-10 17- 03: 10

 • $ -19.00

  DASH / GBP

  2019-10 17- 03: 10

 • $ 64.00

  DASH / EUR

  2019-10 17- 03: 10

 • $ 88.00

  DASH / JPY

  2019-10 17- 03: 10

Është aq e thjeshtë 1, 2, 3

 • Hapni një llogari falas sot

  Hapni dhe financoni një llogari në sekonda
  me ndërmjetësin tuaj të caktuar.

 • Fondet e Depozitave

  Bëni një investim minimal prej $ 250. ne
  rekomandoj të paktën $ 500 për të marrë rezultatet më të mira.

 • Zgjidhni Tregtimin Auto!

  Zgjidhni monedhën e kripto që dëshironi të blini
  ose të shesë. Hit Auto-Trade dhe Lëreni pjesën tjetër të robotit!

Çfarë thonë njerëzit

Pyetjet e bëra më shpesh

Çfarë është robot i verifikuar?

Verified Crypto Robot është një program i tregtimit të automobilave për kriptocuritë më të mëdha. Ajo zbulon paqëndrueshmërinë në këto tregje të krippit, dhe pastaj blen ose shet monedhën e krippit për një fitim.

Ai sinkronizohet automatikisht me llogarinë tuaj të ndërmjetësit dhe fillon të tregtisë kur klikoni në "auto-trade".

Këtu është një treg i mostrës: Thuaj BTC / USD currency pair është në $ 13200. Algoritmi i Verifikuar i Roboteve zbulon forcën në bitcoin, kështu që vendos një tregti automatike të blerjes. Çmimi i bitcoin rritet për të thënë $ 13,550, pastaj shet bitcoins prapa në USD, duke ju bërë një fitim prej $ 350 !. Kjo e bën këtë vetëm kur ka një sinjal të fortë për një kriptokalencë të caktuar duke rritur kështu shanset e fitimit dhe mbajtjen e humbjeve në minimum.

Roboti i verifikuar vazhdimisht i shton monedhat e reja kriptoze, të tilla si Monero & Ripple, në softuerin e tij në mënyrë që të përfitoni nga një portofol i larmishëm.

Mund të investoj në Bitcoins ose Cryptocur Currency duke përdorur VerifiedRobot?

Po sigurisht. Nëse parashohni që çmimi i bitcoin ose kriptocurrency të tjera do të rritet në vlerë jashtë orarit, ose janë të interesuar vetëm për të investuar në to, ju mund të përdorni softuerin robot për t'i blerë me dorë me një çmim të caktuar, t'i lini ato për një kohë derisa ata vlerësoi, pastaj shitur për të holla nga fitimet tuaja! Jashtë kësaj, vetëm mund të aktivizoni funksionin "autotrash" në robot dhe le të tregtisë automatikisht për ju.

Si mund ta financoj llogarinë time?

Easy! Plotësoni formularin e regjistrimit në faqen kryesore. Sigurohuni që të shkruani emrin tuaj të saktë, numrin dhe emailin pasi këto do të verifikohen më vonë. Pas kësaj, ju do të caktoni brokerin më të mirë për vendndodhjen tuaj. Në faqen tjetër, kliko butonin e gjelbër DEPOZITIMI PARA.

Ju do të dërgoni në një faqe të sigurt ku mund të bëni një depozitë. Ju mund të depozitoni nëpërmjet Credit / Debit Card, Neteller, Skrill ose Wire Transfer. Depozita minimale është $ 250.

Mund ta bëj Money Trading Crypto Currency?

Sigurisht, Po! Me investimin minimal, mund të prisni që të bëni një shumë të arsyeshme në ditë, në varësi të kriptokalitetit dhe paqëndrueshmërisë. Ju nuk do të bëheni milioner brenda natës, por do të fitoni të ardhura të rehatshme. Pasi të keni financuar llogarinë tuaj, kontaktoni menaxherin e llogarisë tuaj për të zbuluar cilësimet më të mira të tregtimit që do të përdorni për llogarinë tuaj. Menaxherët tanë të llogarisë kanë përvojë në cilësimet më të mira për robotin për të blerë dhe shitur kripto valute me fitim.

Ne rekomandojmë $ 500 ose më lart si një shumë investimi fillestare. Në këtë mënyrë, ju mund të fitoni një fitim të mirë sa herë që bëni tregti.

Si mund të filloj të përdor Robot Verified?

Është shumë e thjeshtë! Pasi të keni financuar llogarinë tuaj, zgjidhni çiftin tuaj të monedhës së fshehtë, për shembull, ETH / USD. Goditi "butonin e tregtisë automatike" dhe shikoni se fitimet rriten.

Mos harroni, është mirë që të flisni me një nga ekipet tona tregtare pasi të keni financuar llogarinë tuaj. Ata do t'ju këshillojnë në cilësimet dhe strategjitë më fitimprurëse.

Si t'i tërheq paratë e mia?

Lehtë - vetëm identifikohuni, shkoni në seksionin e fondeve të llogarisë suaj të ndërmjetësit dhe zgjidhni "Tërhiqni". Tërheqjet përpunohen mes orëve 24-48. Mund t'ju kërkohet të paraqisni dëshmi të identifikimit para tërheqjes.

Ju gjithashtu mund të personalizoni parametrat e treguesve dhe strategjive të përdorura nga treguesit për t'ju dhënë kontroll të plotë të llogarisë suaj.

Pse është një softuer i tillë i mahnitshëm falas?

Ne jemi në gjendje të ofrojmë programin robot pa pagesë, sepse mendojmë se shumica e njerëzve nuk do të jenë në gjendje të përballojnë çmimin e lartë që softueri aktualisht vlerësohet. Pra, për shkak të kësaj, ju kërkohet vetëm të paguani për softuer pasi të keni bërë fitime me të dhe jeni të kënaqur me rezultatet tuaja.

Si mund t'ju besoj?

Roboti i Verifikuar është aprovuar dhe verifikuar nga disa faqe interneti 3rd-pary, duke përfshirë MaxCFD, Valforex.com. Jashtë këtyre, ne publikojmë një shumicë të madhe të rezultateve të tregtarëve tanë të verifikuar për transparencë të qartë. Kjo është për shkak se kemi mijëra tregtarë të lumtur, të cilët ofrojnë dëshmi të tyre, shumica e të cilave me dëshirë ndajnë rezultatet e tyre.

X
X